Hej!
Nu sköter vi banbokningar genom MATCHi, en modern onlinetjänst för racketsport med sök av spelpartner, onlinebokning och betalning. (För er med iPhone finns en app att ladda ner via AppStore.)
Det är vår förhoppning att införandet kommer underlätta och vara en del av ett enklare och roligare spelande och med fler möjligheter att bedriva en bra verksamhet för oss. Dessutom är det flera klubbar i vår närhet som är anslutna, så med samma inloggning kan du söka och boka tider på flera klubbar.
 
Vad behöver jag göra?
Om du vill kan du registrera dig redan nu via www.matchi.se. När vi är igång så behöver du registrera dig för att kunna boka för medlemspris.
 
Bokning & betalning
Du kan boka och betala med betal-/kreditkort direkt online. MATCHi stödjer säkra betalningar där du kan välja att aktivera Enkel Betalning, vilket möjliggör bokning utan att knappa in kortnr igen och krävs för bokning genom iPhone-appen. (Säkra betalväxeln Nets hanterar detta och vi lagrar ingen som helst kortinformation.) Det finns även stöd för att betala med digitala klippkort/rabatthäften, vilket vi funderar på att införa så småningom!
 
Bokningsregler
Bokning hos oss kan ske max 8 dagar framåt i tiden. Avbokning för återbetalning – minus en reservationsavgift om betalt med betal-/kreditkort – ska ske senast 6h innan bokad tid.
 
Inledningsvis kan det eventuellt kännas lite ovant. Får du problem med att boka eller undrar över något, kontakta oss på 0300-20 000 alt. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så hjälper vi dig. 
 
Vi hoppas alla blir nöjda med de nya tjänsterna och vi tar gärna emot feedback och förslag på förbättringar som vi kan förmedla vidare (eller skriv en rad direkt till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.).
 

Nyheter