parallax backgroundTENNISKURSER


Tennisskola 7-16 år
Minitennis 4-6 år
Fritidstennis Torås & Furulidskolan 6-9 år
Sommartennis 7-15 år

Tennisskola

Vallda Tennis kan erbjuda barn och ungdomar från 7 år en kvalitativ och rolig tennisverksamhet. Vår hall med 3 banor tillsammans med duktiga tennistränare ger stora möjligheter för dig eller ditt barn att utveckla kunskaperna kring tennisen. Tenniskursen är förlagd på vardagseftermiddagar och lördagar. Generellt sett sker vardagsträningen 13.30 - 19.30 och där de äldsta ungdomarna tilldelas de senare timmarna. För att träna behöver man vara medlem för 250kr/år.

Anmäl här

Minitennis

Vallda Tennis kan erbjuda barn mellan 4-6 år en tennisform som går ut på att väcka intresset för tennis. Med mjuka bollar och små tennisnät leker vi fram grundkunskaperna för tennis som skapats i samarbete med Svenska tennisförbundet. I denna verksamhet växer framtida tennisspelare fram och genom att erbjuda 50 minuters träning. För att träna behöver man vara medlem för 250kr/år.

Anmäl här

Fritidstennis Torås & Furulidskolan

Vallda Tennis kan erbjuda barn och ungdomar från 6 år en möjlighet att spela tennis på "fritidstid" under skoldagen. Vi hämtar barnen 12.45 i sitt spår och lämnar upp dem 13.45 lagom till mellanmålet. Detta har visat sig vara mycket uppskattat av barnen och även av föräldrarna som får en bra avlastning. Vid stort deltagarantal kan de barn som börjat i 2:a klass få spela mellan 14.00-15.00. För att träna behöver man vara medlem för 250kr/år.

Anmäl här

Sommartennis

Sommartennis arrangerar vi varje sommar på våra fina grusbanor vid Vallda Golf&CC. Gå in på kurser och titta vilka veckor som passar dig.

Anmäl här

Tävlingar

Anmäl dig till tävlingar här

Alla tävlingar Lilla klubbtouren