PRISER/TIMMA


Inomhus 280kr
Inomhus medlem 230kr
Inomhus vardagar dagtid 150kr
Utomhus Grus 180kr
Utomhus Grus medlem 150kr
PREMIUM fria bokningar Utomhus alla tider 0kr

Inomhusbanorna

Våra 3 inomhusbanor är Rebound Ace vilket är en skonsam och långsam hardcourt som varit flitigt använd i Australien Open, Belysningen på banorna är bästa tänkbara.

3

Hard Court rebound Ace


Utomhusbanorna

Utomhusbanorna är toppmoderna grusbanor av märket Clay Tech. Clay Tech är en matta som är limmad på asfalt och sedan mättad med Båstadgrus vilket gör att bollen studsar fint och underlaget håller sig perfekt oavsett väder och vind

4

Grus Clay Tech


Kort historik

Den 5 april 1970 bildades Vallda Tennisklubb. Samma år blev den första utomhusbanan klar. Klubbens medlemsantal växte snabbt och 1974 invigdes den andra utomhusbanan. I början på 80-talet så började planeringen på en egen inomhushall. Valldahallen byggdes 1990 och med den kom det verkliga genombrottet. Vallda Tennisklubb medlemsantal växte och i mitten utav 90-talet så var Vallda TK en utav Sveriges 10 största tennisklubbar. Klubben var till en början helt inriktad på tävlingsverksamhet men i och med hallbygget samt den stora medlemsökningen formades klubben till att bli en elitsatsande breddklubb. 2015 byggde klubben 4 st grusbanor 1km från tennishallen där klubben kan bedriva träning och uthyrning på sommarhalvåret.

Styrelsen

Ordförande: Mats Olson
Kassör: Kristoffer Grankvist
Ledamot: Linus Ask
Ledamot: Christian Weijdling
Ledamot: Josefin Hede.